Adres: Keyserswey 41, 2201 CW Noordwijk'
Maandag - Vrijdag 7:00-17:30 uur
Tel. 071-361 5329

Verlichting

Fylosofie

Wij geloven in klanttevredenheid, daarom geven wij goed en eerlijk advies, gebruiken materialen van bekende fabrikanten en werken met een team van ervaren zelf opgeleide monteurs.

Verlichting

Er is verlichting in alle soorten en maten.

Wij kunnen u prima adviseren over de verlichting!

Verlichting

Voor de inbouw in plafonds leveren wij een breed gamma aan basis Led inbouwverlichting. Op de eerste plaats de Led-inbouw panelen. Deze armaturen zijn speciaal gemaakt voor toepassing in systeemplafonds en passen altijd. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en lichtkleuren, tevens verkrijgbaar in dimbare uitvoeringen. Voor toepassing in representatieve ruimtes leveren wij ronde Led-panelen. Deze zijn beschikbaar in diverse vermogens, diameters en lichtkleuren. Voor het aanlichten van voorwerpen zijn er richtbare LED-spots. Led verlichting heeft de laatste jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Dezelfde hoeveelheid licht bij de helft van het verbruik van TL of PL verlichting! Daardoor is de warmte productie ook een stuk lager, gaan de lampen veel langer mee en zijn de onderhoudskosten dus ook lager. Led verlichting geeft een rustiger lichtbeeld wat prettiger is voor beeldscherm gebruik.

T5 Armatuur

T5 design armatuur

Standaard armatuur

PI downligher

Direct meenemen

In onze showroom tonen wij alle gangbare systeemplafonds. U kunt hier altijd ideeën opdoen. Veel van de getoonde plafonds hebben wij op voorraad en kunt u  direct meenemen.

Op zoek naar een bedrijf met veel kennis en ervaring?