Adres: Keyserswey 41, 2201 CW Noordwijk'
Maandag - Vrijdag 7:00-17:30 uur
Tel. 071-361 5329

Systeemwanden

Fylosofie

Wij geloven in klanttevredenheid, daarom geven wij goed en eerlijk advies, gebruiken materialen van bekende fabrikanten en werken met een team van ervaren zelf opgeleide monteurs.

Showroom

In onze showroom tonen wij alle gangbare systeemplafonds. Daarnaast ook wat voorbeelden van wat minder bekende oplossingen en monsters van recente projecten. U kunt hier altijd ideeën opdoen.

Metalstudwanden

Metalstudwanden zijn lichtgewicht scheidingswanden. Ze zijn samengesteld uit een draagconstructie van horizontaal geplaatste plaatstalen U-profielen en verticale staanders uit plaatstalen C-profielen. Tegen dit frame worden gipskartonplaten geschroefd. De tussenliggende ruimte kan worden opgevuld met steen of glaswol. De naden en schroefgaten worden vlak afgewerkt met een vulmateriaal. Door te variëren in de breedte van de draagconstructie en het aantal en type gipsplaten wat tegen de draagconstructie geschroefd wordt, kunnen de eigenschappen van de wand aangepast worden aan de toepassing. Deze variëren van simpele kamer scheidende wand tot geluid werende of brandwerende constructies. De wanden kunnen worden afgewerkt met muurverf, behang of sierspachtels. Grote voordelen van deze wanden zijn dat ze snel te plaatsen zijn, licht van gewicht zijn en dat door de holle constructie installaties makkelijk in de wand zijn weg te werken.
Voorzetwanden.
Voorzetwanden zijn een vorm van metalstudwanden. Het verschil is dat ze slechts aan een zijde worden bekleed. Ze worden voor een bestaande wand geplaats. Voorzetwanden worden gebruikt om de geluidwerende, brandwerende of warmte isolerende eigenschappen van een bestaand wand te verbeteren. Ook worden ze gebruikt om visueel niet aantrekkelijke constructies vlak af te werken.

Systeemwanden

Systeemwanden zijn kant en klaar afgewerkte wanden welke in het werk geassembleerd worden. Het idee achter deze wanden is dat ze naar behoefte gedemonteerd en gehermonteerd kunnen worden om in te spelen op de actuele ruimte behoefte van een organisatie.
De wanden zijn opgebouwd uit kant en klaar afgewerkte vloer, wand, en plafondprofielen welke tegen respectievelijk vloer, wand en plafond gemonteerd worden bevestigd. Hiertussen stalen staanders. Tegen deze staanders worden met behulp van koppelprofielen of inhaaksystemen kant en klaar afgewerkte platen geplaatst. Dit kunnen beklede gipsplaten zijn maar ook gemelamineerde of gefineerde spaanplaten zijn mogelijk.
Ook deuren en kozijnen worden kant en klaar in het systeem opgenomen. Systeemwanden worden meestal toegepast in kantoorgebouwen wanneer flexibiliteit en snelle opbouw belangrijk zijn.

Opgelet!

Alle gangbare systeemplafonds zijn op voorraad en direct mee te nemen.

Op zoek naar een bedrijf met veel kennis en ervaring?